A fárasztó férfiak – Legyünk mind Irénkék!

Published november 26, 2015 by bigariella

Férfiak és nők…. Az örök és megoldatlan kérdés. Elfáradtam.

Nálam egyszerű a képlet. Pár randi (2) után tudom, ki az, akivel több időt szeretnék eltölteni, akit jobban meg akarok jobban ismerni, komolyabb céllal. Azt is tudom kezelni, ha valaki életében a második vagyok, egy feleség vagy egy barátnő mellett. Mert akkor tudom, mire számíthatok. (jó szexre)

Amit nem tudok, és nem is akarok elfogadni, az a „feltűnök, eltűnök, lebegtetek” jelenség és az időhúzás. Adva van egy férfi (nevezzük Zolinak). Regisztrál egy társkeresőn, állítólag olyan céllal, hogy komoly kapcsolatot alakítson ki valakivel. Főhősünk Anita, érzelmi kérdésekben kissé egyszerű lány, rengeteget tud adni, törődést, szeretetet, odafigyelést és jó szexet. Kissé már unja a szerető szerepet, és most már többre, másra vágyik, mint egy pár órás jó dugás. Ő is regisztrál a társkeresőre. Beszélgetés beszélgetést, randi randit követ, és már el is telt egy fél év. Zoli fél év múlva értelmezhetetlen, hülye kifogással áll elő viberen, magyarázkodni nem akar, és nem akarja folytatni. Anita megértette, bár nem érti, kissé kiborul, megiszik pár pohár bort, majd vállat von, és feltápászkodik a földről. Eltelik 2 hónap, és Zolinak hirtelen kényszere támad megmagyarázni. (De minek? )

Megmagyarázza, hogy megijedt, nem látta a jövőt, mert nem egy városban élnek, hogy Anita hajlandó lenne-e feladni az életét miatta és elköltözni? (igen, hajlandó lett volna, ha akkor megbeszélik)  Zoli kér és kap még egy esélyt (de minek? :D) amit ismét sikerül elfűrészelnie…. Nem kommunikál, nem fejezi ki a gondolatait, azt meg pláne nem, hogy mi a fenét akar. A szex működik, azon kívül döcög az egész.  Problémák jönnek, Zoli nem kommunikál, azt hiszi Anita gondolatolvasó, pedig nem. Anita kiakad, mert nem foglalkoznak vele, és kb. 3 dugásra használt tárgynak érzi magát. Felhívja Zolit, aki inkább eltűnik… Csodálatos.

Másfél hónap múlva Zoli készen áll, hogy tisztázza, mi bántotta. Még véletlenül sem akkor, amikor lehetett volna kommunikálni, változtatni. Megbeszélik, ki és mit rontott el, sajnálkoznak egy keveset, hogy így alakult. Az élet ismét megy tovább egy hétig, amikor Zolinak még eszébe jut egy mese. Feltűnik Kati, akiről Anita az elmúlt évben egy szót se hallott, pedig Zoli legjobb barátja. Kiderül, hogy Zoli nagy dilemmában van, Kati, a biztonságos barát, akivel nem akar szexelni, de le tudná vele azért élni az életét vagy Anita, akivel a szex átlagon felüli, de nem ismeri még annyira. És ebbe belebolondul, és hamar meg akarja oldani és választani, hogy melyik úton megy tovább.

Kérdés, hogy ez a remek ember miből gondolja, hogy Anita ezek után rendelkezésére áll? Hogy csak csettintenie kell, ha választott?

Hát nem, Anita Irénke szeretne lenni. Bemutatnám nektek Irénkét. Irénke olyan típusú nő, aki megköveteli a tiszteletet. A tisztelet megkövetelése általában úgy működik, hogy Irénke ráutalóan magatart. Kezdve azzal, hogy önmagával is tisztelettel bánik. Irénke nem szereti, ha rabolják az idejét, és Irénke lehetőséget sem ad olyan fiatalembereknek, akik dilemmáznak, hogy Irénkét válasszák-e, vagy valami pókhálós punit inkább, akit szeret, mert az a valaki kinyalná a seggét évtizedekig zokszó nélkül és hát lássuk be, az urak nagyon szeretik a kényelmet, meg ha kiszolgálják őket.

Irénke ilyenkor kivétel nélkül kezébe veszi az irányítást azzal, hogy fiam, ha te nem tudsz dönteni, akkor döntök helyetted én. Ha te nem TUDOD biztosan és AZONNAL, hogy engem akarsz, akkor te engem nem akarsz. Ha az ember a szívére hallgat, nem vacakol, mert É.R.Z.I. Ha nem érzi, akkor nem érzi. Nem baj, nem fáj, megyünk tovább. A történet vesztese innentől nem Irénke, és Irénke jobb is, ha nem veszi magára más nyűgjét, baját, titkos éjszakai telefonját. állandó bizonytalanságát. Nem, mert nem. Mert Irénke okos és tudja, mi a jó neki, ahogy azt is tudja, mi a nem jó neki.

Merjünk végre Irénkének lenni J

Hozzászólás