Vén (perverz) kecske is megnyalja a sót…

Published január 13, 2016 by bigariella

A mai történet főszereplői lelki társak. Annyira nagyon, hogy adott Pista, aki közel a 60-hoz jelentős mennyiségű túlsúlyt halmozott fel, pocakjától már valószínűleg nem látja legbecsesebb testrészét, a férfiasságát. Nős, büszke családapa, hobbija a főzés. Imádja a családját, a feleségét sosem hagyná el, példás életet él, a kisváros megbecsült szereplője a Polgármesteri Hivatal dolgozójaként.

A női főszereplő, Klári, 30-as évei elején jár, jelenleg (épp Pista miatt) egyedül él, életének 99 %-át Pista teszi ki. Pista előtt egyetlen kapcsolata volt Zolival, akitől a legszebb bók kb. az volt, hogy ne fesd ki magad, mert úgy nézel ki, mint egy panda. Zolival 12 évig voltak együtt, amikor Pista belerondított az amúgy sem működő kapcsolatba.

Mert hogy működnek az emberek? Pistát megkörnyékezte a kapuzárási pánik (gondolom, már régebben, de bevallása szerint sosem lépett még fére), otthon már unalmasabb és a 30 éves lányt elkapni elég nagy kihívás, 60 évesen, jelentős túlsúllyal. Pista jó érzékkel felmérte, hogy elég lesz pár bók és kedves szó, mert ez hiányzik nagyon Klári életéből. Néha elbeszélget vele, azt mondja szép vagy, érted kel fel reggel a nap és a lány már hanyatt is vágja magát. Meglepő módon (?) Pistánk számítása hamar be is jött.  És a feleség és barát háta mögött csodálatos kapcsolat jött létre, heti egyszer valahol dugással, szerelemmel és barátsággal. Aztán Pista majdnem lebukott. Ekkor számot vetett, valószínűleg rájött, hogy bukná a házat, nem akar gyerektartást fizetni, és igazából egy 30-as nő vágyait (pl. esküvő, gyerek) amúgy se tudná teljesíteni + még a város is a szájára venné, így úgy döntött, egy ideig a nadrágjában tartja a farkát. Sikerült is neki, kb. 3 hónapig, bár Klárit azért lebegtette a szokásos nőszédítő szövegekkel. (Ide tartozik a bárcsak fiatalabb lennék, bárcsak idősebb lennél, bárcsak együtt lehetnénk, téged is szeretlek, elválnék ha…. stb.) Klári pedig várt, naphosszat panaszkodott mindenkinek, hogy  ha ez meg ez lenne, akkor együtt lehetnének, elmesélte a férfi és a felesége napirendjét, hogy miket mondott Pista, milyen szépeket, csak hát azok a fránya körülmények…

Hétvégén jött a panaszáradat arról, hogy Pistánk mekkora fasz, mert nem veszi fel a telefont, nem elérhető skypon, mert a feleségével programozik, wellnessezik, a mártír, mert nincs is kedve, inkább Klárival lenne, de hát a családi béke érdekében muszáj, ahogy heti párszor muszáj az asszonyt is lefektetni, mert különben gyanakodna, de ezt Klári igazán megérthetné.

Közben Klári elköltözik, mert ha albérletben lakna, akkor hátha feljönne hozzá Pista, és újra együtt lehetnének, főképp ha megtudja, hogy már nem zavar bele a képbe a barát. Pistánk mindenhez ért, fel is ajánlja rögtön, hogy megszereli az albérletben a csöpögő csapot. Na, eddig tartott a szeretem a feleségem, csapszerelés helyett vonzóbb az ágy. Pistánk heti rendszerességgel feljár hétköznap, majd miután felhúzza a gatyáját, közli, hogy akkor megy, mert 3-kor végez az asszony és jön a családi élet. Klári sipákol egész nap mindenkinek, már senkitől nem kérdezi meg, hogy te meg drága barátnőm, Dubajban élsz már? Mert amennyit tud róla, akár fél éve ott is élhetnék, mert Pistán kívül más téma nincs. Pista itt volt, Pista ott volt, most ezt mondta, most utoljára dugtunk (1000 utolsó dugásom), most keres, most nem….

Majd a nagy hír: Pista törölt skypról, mert a felesége gyanakszik, és jófiú lesz. Pista már két napja jófiú, ezalatt kb. 3x találkoztak (szex nélkül), skyperól viberre váltottak, és napi 2x telefonálnak…. Megy a panaszáradat, hogy ha elválna… DE nem akar elválni, és a rózsaszín ködben élő Klári ezt nem látja át. Pista lebegteti, mert hátha pár hónap múlva dugni akar. Klári vár, végül egy 40 éves, macskás vénasszony lesz, ha így halad, Pista, más férj, gyerekek és sajnos barátok nélkül is.

Hozzászólás